Wij houden onze medewerkers vitaal!

Ontbijtsessies

Vorige week hielden wij ontbijtsessies met onze medewerkers. Ja u hoort het goed: Ontbijtsessies. Onze medewerkers waren ‘s ochtends om zeven uur aanwezig om samen te ontbijten. Tijdens deze ontbijtsessies heeft Suzanne Reep van Wij Techniek onze medewerkers uitleg gegeven over een goed ontbijt. Diverse onderwerpen kwamen aan bod, zoals: Wat heeft je lichaam nodig? Wat is gezond? En hoe bereid je dit?

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het levert belangrijke voedingsstoffen zoals calcium, vitamine B2, vitamine A en vezels. Wij vinden het belangrijk om een gezonde levensstijl tijdens het werk te stimuleren. Want alleen vitale medewerkers kunnen topprestaties leveren bij onze klanten.

Het waren succesvolle en interessante sessies, maar het was bovenal leuk om samen met collega’s te doen!

Waarom ontbijtsessies?

Ter Harmsel staat voor vitale medewerkers. Een groot gedeelte van onze tijd besteden we aan ons werk. Daarom vinden wij het belangrijk om een gezonde levensstijl tijdens het werk te stimuleren. We bieden daarom verschillende activiteiten aan om onze medewerkers te stimuleren fit te blijven. Want alleen vitale medewerkers kunnen topprestaties leveren bij onze klanten.

Tip: Als je niet ontbijt, zorg dan dat je iets gezonds bij je hebt voor als je in de loop van de ochtend trek krijgt. Zo voorkom je om onderweg ongezonde snacks te eten.

Wij Techniek

Deze ontbijtsessies zijn in samenwerking met Wij Techniek georganiseerd. Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Wij Techniek zorgt ervoor dat deze vakmensen verder komen binnen bedrijven, ze stellen hen in staat hun talent en kennis te ontwikkelen en helpen ze in beweging te komen en te blijven.

Dit doen ze door een gevarieerd aanbod aan bijeenkomsten (waaronder deze ontbijtsessies), coaching, advies en subsidies te bieden. Zodat iedereen vakbekwaam, enthousiast en vol energie aan het werk blijft binnen de installatiebranche.

Iedereen bedankt voor jullie medewerking, enthousiasme en aanwezigheid!