Toiletrenovatie

Wanneer we over sanitair praten is het vaak een badkamerrenovatie wat als eerste aan de orde komt. Maar een toiletrenovatie is net zo belangrijk. De kleinste ruimte van het huis verdient evenveel aandacht als de badkamer. Er zijn eindeloze mogelijkheden om deze ruimte in te richten, denk bijvoorbeeld aan dezelfde sfeer terug brengen als in de badkamer, of juist totaal anders.

Onze toiletrenovaties gaan in de uitvoering hetzelfde als de badkamers. Eerst maken we samen met u als onze klant een ontwerp om een bijpassende stijl te vinden. Wanneer het ontwerp staat, gaan we de showroom in om bijpassende producten te vinden die bijdragen aan comfort, hygiëne en design.

Gaat u voor een mooie accenttegel? Of toch beton stucco op de muren? Er zijn talloze mogelijkheden.

Denk bijvoorbeeld aan toiletten zonder spoelrand. Ze hebben een strakker design en zijn veel hygiënischer dan de spoelrand toiletten, die lastiger zijn om schoon te houden.

Ook het fontein verdient aandacht. Denk bijvoorbeeld aan een kastje om de voorraad in op te bergen, een stalen frame om een handdoekje overheen te hangen of juist een minimalistisch effect met een mooi design sifon.

Ook accessoires dragen bij aan het totale plaatje, inbouw toiletrolhouders om deze mooi weg te werken in de muur. Ook de toiletborstel kan weggewerkt worden in de muur. Dit staat niet alleen strakker maar is ook veel gemakkelijker met het schoonmaken van het toilet.

Laat u inspireren in onze showroom of plan een afspraak met één van onze adviseurs om uw nieuwe toilet te realiseren.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan uw adviesgesprek