Onze medewerkers

Jacobiene

Mijn naam is Jacobiene van ’t Oever en ik ben sinds 2019 verkoopster in onze showroom. Begonnen als stagiair en sindsdien een liefde voor sanitair.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat iedere badkamerrenovatie of toiletrenovatie anders is. Samen met de klant creatief bezig zijn om de perfecte samenstelling van stijlen te vinden en toe te passen.

Ik word ontzettend blij van de reacties van klanten als alle puzzelstukjes in elkaar vallen en de nieuwe ruimtes volledig aansluiten bij alle wensen.

Ik doe mijn werk met veel plezier en ga graag samen met u aan de slag voor uw nieuwe badkamer!

Erik (Jan)

Mag ik mijzelf voorstellen, mijn naam is Erik Jan Holsappel.

Met meer dan 30 jaar ervaring in sanitair zie ik elke badkamer als een uitdaging. Tijdens een persoonlijk gesprek deel ik graag mijn vakkennis en creativiteit.

Samen met uw ideeën en wensen in combinatie met mijn ervaring ontwerpen we samen uw gewenste badkamer en/of toiletruimte waar u jaren lang plezier van zult beleven. De tevredenheid die de klant uitstraalt, geeft mij zeer veel voldoening.

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke begeleiding, uitstekende kwaliteit en goede service.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom en wie weet tot dan. U zult verrast zijn door de mogelijkheden!

Pieter

Mijn naam is Pieter Bakker en ik werk sinds mei 2021 bij Ter Harmsel.

Ter Harmsel is een mooi en warm familiebedrijf dat groeit en bloeit. Hier staat u als klant centraal en is het vanzelfsprekend dat we elkaar en u voort helpen. Deze mentaliteit past goed bij mij en mede daarom ga ik hier elke dag met plezier naartoe.

Iedere dag is anders. Welke klanten er komen en de wensen die ze hebben. Dat maakt voor mij het werken bij Ter Harmsel leuk en uitdagend.

Maar het allermooiste is dat u tevreden bent, goed bent geholpen en blij en tevreden bent met uw nieuwe badkamer.