Over ons

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek is al 50 jaar een begrip in de regio Rijssen. Ter Harmsel staat met 38 medewerkers voor gedegen vakwerk en service. Onze showroom is een inspirerende omgeving wanneer u uw badkamer volledig wilt vernieuwen of gedeeltelijk renoveren. U kunt zich oriënteren en laten adviseren over verschillende oplossingen. Of het nu gaat om een complete badkamer, een nieuwe douche of kraan of wanneer u meer wilt weten over energiebesparing; wij staan voor u klaar. Wij zijn o.a. werkzaam in de regio’s Rijssen, Holten, Wierden, Almelo, Nijverdal, Enter, Markelo, Goor en Hellendoorn.

Winkel

Klust u graag zelf? Ook de doe-het-zelver kan bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek terecht. Wij hebben een winkel met een uitgebreid assortiment waar u de beste materialen tegen bouwmarkt prijzen kunt vinden. U kunt bij ons terecht voor o.a. installatiematerialen, verlichting, verwarming, elektra, veiligheid en sanitaire voorzieningen. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Installatietechniek

U kunt bij ons terecht voor advies, aanschaf en installatie van sanitair, de renovatie van uw toilet of de renovatie van uw badkamer maar ook elektra, verwarming en klimaatbeheersing. Denk ook aan werkzaamheden aan uw meterkast, dakbedekking, gas en water en duurzame oplossingen zoals zonnepanelen. Wij staan bekend om onze deskundigheid op het gebied van installatietechniek.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan uw adviesgesprek