Open huis

Open Huis 15 en 16 Oktober

Op 15 en 16 oktober houden wij een Open Huis. U bent deze dagen welkom om zonder afspraak binnen te komen. Laat u inspireren én verwennen want er zijn verschillende activiteiten met onder andere een barrista en acties.

Tijdens deze dagen presenteren diverse merken hun producten, is er een mooie win-actie en kunt u binnenlopen voor een duurzame date! We hebben alles voor u op een rijtje gezet.

Kleurplaatwedstrijd, win een Intertoys bon van € 50,-!

Het Open Huis vieren we met een gave kleurplaatwedstrijd! Want het kind met de leukste, mooiste of origineelste tekening wint een Intertoysbon t.w.v. € 50,- (!). Hoe werkt het? Download onze mooie kleurplaat of kom de kleurplaat ophalen in onze showroom en lever deze voor zaterdag 16 oktober 13:00 uur in bij ons in de showroom.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie creaties!

DOWNLOAD

Evolve BalsaBeton

Een van de merken die tijdens onze open huis aanwezig is BalsaBeton. Een exclusief en uniek merk die haar diversiteit aan onder andere wastafels laat zien. Zij zijn in staat om op basis van specifieke klantwensen unieke wastafels in gewenste afmetingen te maken. Door het lichte gewicht is de wastafel eenvoudig te monteren aan de wand of op een meubel. De wastafel is onderhoudsvrij en voorzien van een speciale coating waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in badkamers.

Geberit met hun Douchewc’s

Een douche wc is steeds gebruikelijker een wc waarbij uw onderlichaam op een comfortabel hygiënische wijze wordt schoongemaakt. Hét merk van de wc heeft daarom de Geberit Aquaclean ontworpen en geproduceerd. Met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt u uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Het concept is erg comfortabel en hygiënisch. De douche wc van Geberit, de Geberit AquaClean, kunt u komen bekijken op 15 en 16 oktober.

Bewonder de Easy Drain douchegoten

Ook Easy Drain is aanwezig tijdens deze dagen! Ze komen zelfs met hun Easy Drain Bus vol met luxe douchegoten. Het merk staat bekend om haar unieke oplossingen. Ze maken van een drain een blikvanger, erg gaaf in iedere badkamer. Ook de Easy Drain Compact Clean een onderhoudsarme douchegoot, dankzij de met Dryphon techniek, is te bewonderen!

Regn Cashback actie!

Regn is hét merk voor een trendy badkraan of een doucheset met een gave kleur. Het merk speelt feilloos in op nieuwe trends. De douchesets van Regn zijn er in een inbouw en een opbouwvariant, maar altijd met thermostaatkraan en met luxe regendouche. Op de badkranen en douchesets van Regn krijgt u nu tot € 150,- cashback. Profiteer van deze korting tijdens onze Open Huis én ontvang advies voor het ontwerp van uw droombadkamer.

HSK met haar douchewanden

Een ander merk dat tijdens deze dagen te bewonderen is, is HSK met haar douchewanden. Een vooruitstrevend merk met veel aandacht voor moderne aspecten, veiligheid en kwaliteit voor haar douchewanden. De douchewanden bieden meer dan alleen de klassieke en comfortabele spatbescherming, maar worden steeds vaker gezien als een centraal stijlelement in de badkamer. Heel gaaf om de diverse douchewanden ‘in het echt’ te kunnen zien.

Reheat zonneboiler

Het laatste product dat tijdens deze dagen aanwezig is, zijn de zonneboilers van Reheat: Resolar. Bespaar op het warm water! De ReSolar zonneboilers is de meest complete zonneboiler van Reheat. Met de zonnecollectoren die op het dak worden gemonteerd en via het leidingwerk met solarvloeistof wordt het warm naar het boilervat gepompt! Wilt u besparen op uw warme water, maar meer weten over een Zonneboiler? Kom 15 of 16 oktober langs in onze showroom.

Boshuis met haar waterontharders

Dé oplossing voor kalkaanslag, dat zijn waterontharders. Als Nederlandse specialist in waterontharding levert Boshuis al meer dan 16 jaar waterontharders, waarbij klanten ze gemiddeld waarderen met een 8,7. Dit komt doordat zij afspraken nakomen, een scherpe prijs bieden en daarbij ook nog eens 20 jaar garantie!

Kortom, u kunt heel veel merken komen bewonderen tijdens ons Open Huis. Daarnaast profiteert u van gave acties en kunt u een heerlijk kopje koffie komen drinken.

Bent u erbij?