Tegels

De verschillende wand- en vloertegels worden in onze tegelshowroom gepresenteerd in grote showroomkasten om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de diversiteit aan kleuren en soorten die onze tegelcollectie biedt.

We beschikken over een grote voorraad aan tegels, die wij door deels eigen import tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte laten maken voor het aanbrengen van vloerverwarming en het laten leggen van uw tegels.

Wilt u alvast inspiratie opdoen?

Met de handige TGN Tegelviewer kunt u zelf alvast inspiratie opdoen in deze 3-dimensionale online omgeving. Configureer uw ruimte en pas eenvoudig uw smaak toe om het resultaat te kunnen bekijken.

Ons assortiment bestaat uit: keuken tegels, mozaiek, vloertegels & vloerverwarming, keramische tegels, marmer, graniet en overig natuursteen.

Reinigen tegels

Voor het impregneren, reinigen en onderhouden van vele steensoorten hebben wij een ruim assortiment aan producten tot de beschikking van onder andere van het merk Moeller Stone care.

Weet u welke tegels u wilt? Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Wilt u meer tegels zien? Maak dan een afspraak met een tegel adviseur.

Persoonlijk advies?

Wilt u persoonlijk advies voor de beste oplossing in uw woning? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Plan uw adviesgesprek